Hinnasto (1.8.2021)


Eläkeläiset ja opiskelijat: kortilla -10% normaalista hieronnan hinnasta.
(Etua ei voi hyödyntää työnantajan maksamiin etuuksiin, sarjakortteihin, lahjakortteihin eikä kotikäynteihin.)

 

Hieronta 30 min 30 € 

Hieronta 45 min 40 € 

Hieronta 60 min 48 € 

Hieronta 75 min 55 € 

Hieronta 90 min 65 €

Hieronta 120 min 90 €

Purentaelimistön hoito

30 min 40 €

45 min 48 €

60 min 55 €

Intialainen päähieronta

30 min 38 €

60 min 55 €

Kuumakivihieronta

45 min 48 €

60 min 55 €

90 min 75 €

Maksutavat: Käteinen, maksukortit,
E-Passi hyvinvointi, Eazybreakin hyvinvointi: hieronta tai combo, Smartum Pay:n hierontasaldo, Edenred: hieronta (Etuudet käyvät maksuvälineenä vain etuuden saajan käyttämänä)

(Huomiothan ettei muilla etuuksilla kuten liikunta tai kulttuuri voi maksaa hierontaa, verottajan ohjeistus.)

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätän oikeuden muutoksiin.

Peruutus täytyy tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa, muutoin veloitan 75 % hoidon hinnasta. PERUUTTAMATTOMASTA AJASTA VELOITAN KOKO HOIDON HINNAN 

Palvelut

Klassinen-/urheiluhieronta

Kaipaako kehosi huoltoa tai mielesi rentoutumista?

Hieronta on vanha hoitomuoto, jossa kehon pehmytkudoksia käsitellään eri ottein. Hieronta toimii tärkeänä osana lihashuoltoa, sillä helpotetaan mm. fyysisissä suorituksissa ja tapaturmissa aiheutuvia lihastenjännitystiloja sekä niistä aiheutuviä kipuja ja särkyjä. Hieronnalla on siis tärkeä rooli liikuntakyvyn ylläpitämisessä ja hyvinvoinnissa.

Hierontaan voi tulla ketä tahansa, olit sitten pitkiä toimistotyöpäiviä tekevä, aktiivinen liikunnan harrastaja tai urheilija.

Hieronnan hyötyjä ovat:

* rentouttaa lihaksia

* ennalta ehkäisee lihaskireyksiä

* kiihdyttää aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa

* lämmittää lihaksistoa

* pehmentää arpikudosta

* nopeuttaa palautumista

* ennaltaehkäisee rasitusvammojen syntyä

* lisää liikelaajuutta ja elastisuutta

* poistaa stressiä

Hierontaa sisällytetään tarvittaessa triggerpisteiden ja lihaskalvojen käsittelyä.

Dry Needling

Dry needling eli kuivaneulotus on länsimainen hoitomuoto, jossa käytetään akupunktioneuloja. Hoito ei ole akupunktiohoitoa. Suomessa hoitomuoto on melko uusi, maailmalla sitä on käytetty jo vuosikymmeniä. Siitä onkin tullut hyväksytty ja toimiva kivunhoitomuoto maailmanlaajuisesti.

Dry needling hoidossa neuloilla käsitellään suoraan trigger-pisteitä, jotka ovat lääketieteessä tunnettuja ja yleisiä myofaskiaalisten (lihas-sidekudosperäisten) kipujen aiheuttajia. Pisteet tuntuvat kireinä ja arkoina lihasjuosteina tai pisteinä lihaksessa. Niihin voi liittyä usein heijasteita, jotka ovat kauempana varsinaisesta aiheuttajasta. Pisteiden käsittely parantaa kudoksen hapetusta, vähentää tulehdusta, parantaa verenkiertoa ja vähentää paikallista lihasjännitystä. Dry needling hoidolla vaikutetaan tarkasti kipualueeseen, vaikka se olisi syvälläkin lihaksessa.

Akupunktioneulat ovat hyvin ohuita ja ne ovat paksuudeltaan 0,15 mm - 0,35 mm ja pituudeltaan 25 mm - 90 mm välillä. Pääasiassa käytän 0,30 mm - 0,35 mm/30 mm -60 mm neuloja. Neulat ovat aina steriilejä ja yksittäin pakattuja. Neulaa käytetään siis vain yhden kerran.

https://www.dryneedling.fi/dry-needling/ 

Puremalihasten hieronta

Purentaongelmat ovat yleisiä ja niistä voi aiheutua useita erilaisia vaivoja. Purentaongelman taustalla voi olla esimerkiksi rakenteellinen vika, leukanivelen toimintahäiriö tai stressi. Purentaan liittyviä vaivoja ovat leuan liikehäiriöt, puremalihasten kivut, leukanivelten naksuminen, toistuvat päänsäryt, niska-hartiaseudun kivut, korvaoireet, huimaus jne. Usein oireita ei osata yhdistää purentaan ja vaivojen todellinen syy jää selvittämättä.

Hampaat ja leukanivel

 • Hampaiden kuluminen, paikkojen lohkeaminen
 • Hampaiden narskuttelu
 • Hampaiden liikkuvuuden lisääntyminen
 • Leukanivelen naksuminen, paukkuminen, rahina
 • Vihlominen ja purenta-arkuus
 • Poskien ja kielen pureskelu
 • Nivelliikkeiden rajoittuneisuus, kivuliaisuus

Niska, hartianalue ja kasvot

 • Pään-, hartioiden- tai/ja kasvojensäryt (usein aamuisin)
 • Epämiellyttävyyden tunne kaulan pinnallisissa lihaksissa ja rintakehässä
 • Huimaus ja tasapainovaikeudet
 • Puhevaikeus
 • Korvakipu ja soiminen
 • Nielun kipu tai palan tunne kurkussa
 • Hermoperäinen särky kasvoissa


Kuivakuppaus

Kuivakuppaus on alunperin lähtöisin Kiinasta. Imukuppihieronnassa ei tehdä haavoja ja hoito suoritetaan silikonisilla imukupeilla. Imukuppihieronnan teho perustuu alipaineeseen, jossa kuppi vetää pehmyt kudosta sisäänsä. Hieronta suoritetaan liu'uttamalla imukuppia hyvin rasvatulla iholla tai pitämällä paikoillaan kipupisteen päällä. Hoitomenetelmä vilkastuttaa erittäin tehokkaasti verenkiertoa, imunestekiertoa ja aineenvaihduntaa. 15 minuutin imukuppihieronta vastaa jopa tunnin mittaista klassista hierontaa. Käsittelyn jälkeen ihossa voi esiintyä punoitusta, mustelmia ja verenpurkaumia, jotka häviävät muutamassa päivässä.

Imukuppihieronnan hyötyjä ovat:

* lihasjännityksen lievittäminen

* arpikudoksen ja turvotuksen hoito

* aineenvaihdunnan, lymfanestekierron sekä verenkierron vilkastuttaminen

* urheilusuorituksen jälkeinen lihashuolto

* kuona-aineiden ja nesteiden poisto

* kipupisteiden käsittely

* rentoutus

Kuumakivihieronta

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä luonnon hiomia basalttikiviä. Kivet tulevat Perusta, Indonesiasta ja Argentiinasta. Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Suomeen kuumakivihieronta tuli noin 10 vuotta sitten Yhdysvalloista.

Kuumakivihieronnan vaikutukset

Lämpöhoito lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoitta ja tasapainottaa hermostoa. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa tehokkaammat. Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vuosi tuhansia vanha Intiasta lähtöisin oleva hoitomuoto. Useimmat päänsäryt johtuvat pään, niskan ja hartioiden lihasten kireyksistä. Hoidossa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, kaula ja pää, asiakkaan halutessa myös kasvot. Hoito toteutetaan asiakkaan istuessa tuolilla vaatteet päällä. 

Hoidosta voit saada apua mm. päänsärkyyn, stressiin, unettomuuteen, lihasjännityksiin sekä hius- ja päänahan ongelmiin.

Luo kotisivut ilmaiseksi!